Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Combinatie van deurbeslag en horeca verbindt
De Anastasius Collectie bevat deurbeslag in vier originele kleuren.

Combinatie van deurbeslag en horeca verbindt

Siebe ten Hulscher: “In de nieuwste Anastasius Collectie van Ten Hulscher stelen vier bijzondere kleuren de show. Zij zijn gebaseerd op ons eigen Anastasius Grand Café, dat zich in hetzelfde pand in Garderen bevindt. Een samenwerking die het beste uit twee werelden haalt.”

Siebe ten Hulscher. (Beeld: Mich Buschman)

Unieke samenwerking met Anastasius Grand Café

Met de komst van de GPF Anastasius Collectie breidt Ten Hulscher haar ruime assortiment hoogwaardig gecoat deurbeslag verder uit. De lijn bestaat uit vier kleuren die in uitstraling én titel een link hebben met grand café Anastasius. Bij dark blend wordt de associatie gelegd met een espresso in de ochtend. Bronze blend weerspiegelt de kleur van bokbier. Mocca blend komt overeen met een latte macchiato. Als klap op de vuurpijl kan er geproost worden met champagne blend.

De start van Anastasius Grand Café in mei 2019 was één van de concepten die Ten Hulscher in de praktijk bracht met het oog op haar dealers en klanten. Belangrijk doel was om meerwaarde te creëren bij onderling contact, omdat het bedrijf veel waarde hecht aan haar zakelijke relaties. Dankzij het grand café krijgen bezoekers van de showroom een gastvrij onthaal – en ook tijdens informatiebijeenkomsten met dealers komt de horeca in het pand goed van pas voor lunches, diners of een kop koffie aan de bar.

Interactieve concepten verhogen gemak voor dealer én klant

Het gebruik van interactieve verkoopdisplays is een belangrijke marketingtool van Ten Hulscher. Siebe ten Hulscher: “Je kunt een deurkruk online kopen, maar veel mensen willen een klink ervaren en voelen voordat ze hem aanschaffen. Dankzij het eenvoudige maar doeltreffende ‘mix and match’ principe van onze GPF CombiVari displays combineer je verschillende deurkrukken gemakkelijk met rozetten en schilden. Zo ontstaat persoonlijk deurbeslag op maat. Als Ten Hulscher willen we onze dealers zo goed mogelijk helpen bij de verkoop van onze producten. We blijven daarom innoveren met onze slimme verkooptools, maar geven ook regelmatig trainingen in ons pand in Garderen. Zo brengen we dealers op de hoogte van ons productaanbod, leggen we op praktische wijze nieuwe artikelen uit en is er uitgebreid de tijd om onze showroom te bezichtigen.” 

Grootste assortiment gecoat deurbeslag voor binnen en buiten

Door de komst van de nieuwe Anastasius-lijn wordt het assortiment gecoat deurbeslag van Ten Hulscher verder uitgebreid. De producten hebben een solide basis van roestvast staal en zijn uitgevoerd in een groot aantal modellen. Het RVS wordt afgewerkt met een hoogwaardige poedercoating met UV-wering. De deurklink gaat hierdoor langer mee, wat het een duurzame optie maakt. Bovendien is het product bestand tegen weersinvloeden en blijft deze jarenlang kleurvast. Het deurbeslag is daardoor zeer geschikt voor zowel binnen als buiten. Dankzij de subtiele structuur die in de coating verwerkt is, ervaart de gebruiker extra grip. Ten Hulscher is trots op haar private label met zestien verschillende finishes die uit voorraad leverbaar zijn. Het zorgt voor een inclusief programma dat elke doelgroep en elk interieur bedient.

Wellicht het bekendste voorbeeld van Ten Hulschers gecoate deurbeslag is haar GPF Zwart Collectie. Het assortiment zwarte artikelen is enorm en is eveneens geschikt voor binnen en buiten. Van huisnummer tot deurkruk en van raambeslag tot leuninghouder. De producten zijn verkrijgbaar met en zonder structuur, afhankelijk van de wens van de klant. Dankzij interactieve wandborden en verkoopzuilen heeft GPF Zwart een grote afzet bij haar dealers. Gecoat deurbeslag plaatst een persoonlijke handtekening onder elk interieur.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details