Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Contour: het nieuwe RVS designbeslag van Reynaers

Contour: het nieuwe RVS designbeslag van Reynaers

Creëer één strakke, moderne uitstraling voor ramen en deuren

Stijl, kwaliteit en bedieningsgemak komen samen in Contour, het nieuwe designbeslag van Reynaers. Contour is een strakke en slanke beslaglijn gemaakt van RVS, geschikt voor ramen, deuren en (hef)schuifdeuren. Creëer met Contour één uniforme uitstraling voor alle ramen en deuren.

Steeds meer architecten en huiseigenaren kiezen voor een tijdloze, strakke uitstraling. Zij gebruiken daarom bij voorkeur pure en duurzame materialen om het ontwerp van hun woning compleet te maken. De nieuwe exclusieve hang- en sluitwerklijn Contour past daar uitstekend bij. Bij nieuwbouw zorgt Contour voor een moderne, strakke uitstraling en bij renovaties voor een stijlvol contrast.

Contour is een complete beslaglijn, geschikt voor ramen, deuren en (hef)schuifdeuren. Iets dat bij veel andere beslaglijnen niet mogelijk is. Creëer één uniforme uitstraling voor al uw ramen en deuren. Het is zelfs mogelijk om Contour te gebruiken op houten binnendeuren.

Bekijk de mogelijkheden op beslag.reynaers.nl

De geveerde, universele krukken zijn zowel links- als rechtsdraaiend te gebruiken. Er is vanzelfsprekend een inbraakwerende uitvoering beschikbaar en ook kerntrekbeveiliging is mogelijk. Bekijk het complete overzicht op de speciale Reynaers website voor hang- en sluitwerk: beslag.reynaers.nl

Open ramen en deuren met Contour

Gebruik Contour op slanke aluminium SL 38 of meer robuuste Masterline 8 ramen en deuren. Of open moeiteloos een aluminium CP130 of CP155 schuifdeur met Contour.

Kortom: Open met het nieuwe RVS designbeslag Contour ramen en deuren en creëer één uniforme, exclusieve uitstraling voor iedere woning.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details