Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Creëer de optimale geluidbeleving in grote ruimtes met Soundblox

Creëer de optimale geluidbeleving in grote ruimtes met Soundblox

Bij KALT, een technoclub, in een voormalig voedingwarenfabriek in Straatsburg hebben Soundblox gezorgd voor een fantastische geluidbeleving en zonder concessies te doen aan het interieur! In tegendeel. De ruimte heeft door Soundblox een stoere uitstraling gekregen.

Soundblox voor herbestemming

Steeds vaker worden oudere gebouwen in aanmerking voor herbestemming. Een oude fabriek wordt omgebouwd tot  multifunctioneel  gebouw, buurthuis of gebruikt voor concerten. Juist in dit soort grote ruimtes met hoog plafond is sprake van veel nagalm, harde geluiden en flutterecho’s. Toch is juist hier de geluidbeleving cruciaal. Daarnaast is een goede geluidsiolatie nodg om overlast voor de buurt te beperken. Echter geluidabsorberende materialen zijn zowel duur als kwetsbaar en is bovendien nog  een geluidisolerende oplossing nodig.

Soundblox vormen een betaalbare én robuuste oplossing  waarmee de oplossing voor het vraagstuk van de zowel de geluidabsorptie als geluidisolatie kunnen worden gecombineerd in één stabiele wandconstructie, waarbij de brandwerendheid ook gewaarborgd is. Ook niet onbelangrik; Deze wand, uitgevoerd met Soundblox is robuust en hufterproof én Soundblox gaan naadloos op in elk interieur. Je kunt er alle kanten mee op. Een wandafwerking is niet nodig maar indien gewenst, zijn Soundblox prima over te spuiten in elke gewilde Ral-kleur.

KALT Technoclub

En bij deze Technoclub zijn ze uitermate tevreden met het resultaat, zowel qua optiek als akoestisch. Zo tevreden dat bij aanstaande bouw van een nieuwe technoclub komend najaar Soundblox opnieuw gekozen is als akoestische oplossing!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details