Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Design intercom met een superieure beeldkwaliteit
Een 7" videomonitor binnenpost is standaard inbegrepen.

Design intercom met een superieure beeldkwaliteit

EEN STIJLVOLLE ENTREE START AL BIJ DE DEURINTERCOM

Wanneer het gaat om toegangscontrole, zijn voor architecten in elk geval vier ontwerpcriteria van belang: een uitgekiend design, een superieure (beeld)kwaliteit, een doordachte maatvoering én een feilloze installatie. Met de FT600VK en FT600VKK Doorphone Entry videokits speelt Fasttel hier perfect op in.

De systemen combineren een intercom buitenpost, binnenpost, switch en connectie met de smartphone, waardoor bewoners altijd en overal in control zijn. Het intercomsysteem is bovendien zeer budgetvriendelijk, duurzaam en 100% Fasttel, dankzij een hoogwaardige afwerking in zwart geanodiseerd aluminium en glas. Hiermee biedt het bedrijf wederom een prachtige totaaloplossing voor deurtelefonie.

Fasttel staat al meer dan dertig jaar synoniem voor toegang en controle met stijl. De toegangscontrolespecialist ontwikkelt en levert een uitgebreid aanbod design deurbellen met camera en intercoms: van eenvoudige intercomsystemen tot zeer luxueuze uitvoeringen. Alle producten worden 100% lokaal en in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd, waardoor klanten verzekerd zijn van een continue kwaliteit én een hoog kennisniveau. Of, zoals DGA Pieter van Opbergen het zelf verwoordt: ‘Wij de kennis, u de klanten’. 

“Onze systemen kunnen niet alleen aangesloten worden op de bestaande (draadloze) telefoontoestellen, maar ook op onze eigen video binnenposten én op de smartphone. Hierdoor kunnen gebruikers overal ter wereld praten met wie er voor de deur of poort staat en eventueel ook toegang verlenen.”

100% vervaardigd uit aluminium en gehard glas

Populair binnen het uitgebreide Fasttel assortiment zijn de FT600VK & FT600VKK videokits, die zowel in rijwoningen als luxe villa’s uitstekend tot hun recht komen. De producten worden geleverd in het bekende Fasttel design: prachtig zwart geanodiseerd aluminium, afgewerkt met gehard glas. Hierdoor wordt een moderne en strakke uitstraling geborgd, benadrukt Van Opbergen.

“Ook in deze intercomsystemen krijgt plastic geen kans, wat zich vertaalt in een hoge duurzaamheid. Dankzij het gebruik van gehard glas is bijvoorbeeld verkleuring van het paneel niet aan de orde. Hierdoor kunnen bewoners tot in de lengte van jaren van hun prachtige intercomsysteem genieten. De maatvoering van 216 x 116 x 31 mm is bovendien zeer doordacht. De buitenpost is duidelijk zichtbaar, maar ook in perfecte harmonie met de gevel.”

100% Plug & Play: geen programmatie nodig

Wie de FT600VK en FT600VKK Doorphone Entry videokits voorschrijft in zijn projecten, is verzekerd van een feilloze installatie. Alle functionaliteiten die een klant wenst voor zijn intercom, zijn standaard inbegrepen”, aldus Van Opbergen. “Denk bijvoorbeeld aan de intercom buitenpost, een 7″ videomonitor binnenpost en vier app-licenties voor de smartphone. Losse opties zijn niet aan de orde. Bovendien wordt het systeem volledig voorgeprogrammeerd geleverd. Poortenbouwers en installateurs kunnen de systemen 100% plug & play aansluiten.” 

Met een optionele voeding en handige tafelstand kunnen bewoners de binnenpost overal plaatsen waar Wifi beschikbaar is. Zowel in huis, op het werk als op elke andere locatie. “Naar wens kunnen de buitenposten zowel in als op de muur geplaatst worden. En dit met één en dezelfde bak!” Ook de opbouwbehuizing is volledig uit aluminium gegoten.

Superieure beeldkwaliteit, zowel overdag als ‘s nachts

De 140° camera is zeer subtiel weggewerkt in de buitenpost, waardoor bezoekers zich niet bespied voelen en vandalisme niet wordt aangetrokken, besluit Van Opbergen. 

“De camera staat bovendien garant voor een superieure beeldkwaliteit. Zowel overdag als ’s nachts. Een speciale lichtsensor schakelt de camera in het donker naar perfect zwart/wit nachtbeeld, zodat bewoners heel duidelijk kunnen zien wie er voor hun poort of deur staat.” 

Waar de FT600VK Doorphone Entry videokit beschikt over een intercom buitenpost met aanbelknop, is in de FT600VKK een weersbestendige codeklavier geïntegreerd. Hiermee kunnen bewoners niet alleen hun eigen toegang regelen, maar bijvoorbeeld ook een mantelzorger, tuinman, cv-monteur of schilder (tijdelijke) toegang verlenen. Hiermee komen design, veiligheid en toegankelijkheid perfect samen.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details