Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Gegarandeerd hoge kwaliteit, tot in de details
De profielen van Detelec zijn beschikbaar in een brede hoeveelheid afwerkingen.

Gegarandeerd hoge kwaliteit, tot in de details

Uniek profiel zonder lens levert hoger lichtrendement

Meer dan 35 jaar ervaring had Luc Lenaerts zijn eigen verlichtingszaak. In die tijd mocht hij bijdragen aan talloze projecten en dat smaakte naar meer! Vijf jaar geleden ontstond Detelec, MAKE LEDS, een professionele groothandel die daarnaast eigen profielen ontwikkelt voor de designmarkt. 

“Met Detelec wil ik de interieurbouwer en schrijnwerker bereiken”, vertelt Luc. “Hen ondersteunen wij van A tot Z, door techniciteit of opleiding. Zo krijgen deze professionals van ons de juiste informatie, om hun project tot een goed einde te brengen.” 

De ledstrips die Detelec gebruikt zijn volgens Luc van een zeer hoge kwaliteit. “Dat begint bij de lichtkleur en het vermogen. We bieden een lichtopbrengst van 2700K of 3000K. Er is geen variatie daartussen. Dat is geen kwaliteit. Voor het koelvermogen (dus de levensduur) van de ledverlichting is daarnaast de densiteit van het aluminium erg belangrijk. Als je ledverlichting verwerkt in winkels en showrooms, branden ledstrips immers soms wel 14 tot 16 uur per dag. Alle kwalitatieve details dragen bij aan hoogwaardige product. Zo investeren wij ook in lijm van extra hoge kwaliteit.”

In deze kast is de Mini-Curve-Line toegepast.

Flexibiliteit in vorm en afwerking

De productie van eigen profielen maakt dat Detelec erg flexibel is. “We hebben onze eigen matrijzen bij de aluminiumfabrikant. De profielen komen binnen op 6 meter. Dit geeft ons de mogelijkheid tal van vormen te produceren: of het nu een driehoek, een vierkant of een cirkel mag zijn… het is allemaal mogelijk. Daarnaast bieden we onze verschillende profielen aan in 16 natlakkleuren, t.w. witte en zwarte structuurlak én geanodiseerde profielen in standaard en designkleuren, zoals onder andere old copper, gold en brons.”

Met een lager vermogen geeft de Mini-Curve-Line een hoger lichtrendement.

Een bijzonder profiel dat op Future Lighting extra aandacht krijgt is de Mini-Curve-Line. “Dit is een uniek profiel zonder lens. Met een lager vermogen geeft dit, mede met de juiste afdekking van de led strip een hoger lichtrendement. Het is een mooi licht, achter een hoek verscholen. Wij hopen dat veel lichtprofessionals dit profiel komen ontdekken op de vakbeurs.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details