Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Kristoff Ver Eecke Triplaco Print Acoustics nav Architect@work Rotterdam

Kristoff Ver Eecke Triplaco Print Acoustics nav Architect@work Rotterdam

“We zijn begonnen om onze naamsbekendheid en producten in Nederland te promoten bij architecten en interieurbouwers”

Op Architect@work Rotterdam heeft Triplaco Print Acoustics de designers en architecten kennis laten maken met de mogelijkheden om de ruimte akoestiek in een gebouw beheersbaar te maken. In de stand kon men ook ervaren wat ruimte akoestiek precies inhoud.

Kristoff Ver Eecke :

“Onze Bicoustics panelen hebben een stijve dragerplaat van min. 50% gerecycled PET waar afhankelijk van het type een afwerking opgelijmd wordt. Deze afwerking kan bestaan uit massief hout, textiel-HPL of fineer. Met deze ruime keuze kan de architect of designer zich echt onderscheiden in Design. We hebben heelwat vakmensen kunnen inspireren met onze architectonische oplossingen voor ruimte akoestiek en dat het enthousiasme van onze bezoekers was net zo  groot is als dat van de vorige edities. Al onze producten worden in onze eigen fabriek te Harelbeke (België) geproduceerd, dus is de ambitie dat Nederland voor  ons een thuismarkt wordt net als België. Akoestische oplossingen moeten begeleid worden van ontwerp tot oplevering en daarom heeft Print Acoustics in 2021 een project sales Nederland aangetrokken  om deze service te kunnen bieden: Dré de Bruijn 00.31.615197153  Daarnaast zijn we begonnen om onze naamsbekendheid en producten in Nederland te promoten bij architecten en interieurbouwers. 

Triplaco Print Acoustics – photo © Dennis De Smet

We hebben al enkele mooie projecten mogen leveren voor oa Stadskantoor Tilburg/ Janson Bridging Hank /Dialyse afdeling Venlo.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details