Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Producten

LED’s upgrade! Minimalistische LED-lichtbron geeft ieder armatuur de juiste uitstraling

Pucc Sfeer 19 kopiëren
(Beeld: Ministerie van Beeld Gorinchem)

Tekst | Lieke van Zuilekom

Beeld | Expo Trading Holland

25 juni 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

“Dagelijks werken wij met veel plezier aan de kwaliteit én uitbreiding van ons assortiment”, vertelt accountmanager Stefan de Koning. “Hierbij volgen wij trends in de markt op de voet. Een mooi voorbeeld hiervan is Pucc, dat dankzij zijn minimalistische vormgeving 100% ondersteunend is aan het armatuur.”

In de markt zijn talloze lichtbronnen verkrijgbaar, in uiteenlopende wattages, vormen, afmetingen en structuren. Wat Expo Trading Holland miste echter, was een lichtbron die de bestaande armaturen upgradet. “Soms gaat teveel aandacht uit naar de lichtbron, wat kan afleiden van het armatuur”, aldus De Koning. “Pucc brengt hier verandering in. De innovatieve LED-lichtbron is zeer minimalistisch vormgegeven en zorgt dat onze focus weer op de esthetiek van de hang-, vloer-, wand- of tafellamp komt te liggen.”

Dankzij zijn minimalistische vormgeving is Pucc 100% ondersteunend aan het armatuur.

Pucc heeft een totale lengte van 4,5 cm, opgedeeld in een fitting van 2,8 cm en een LED-lichtbron van slechts 1,7 cm. “De minimalistische lichtbron is verkrijgbaar met een E27 of E14 fitting, een kleurtemperatuur van 2200 of 2700 Kelvin en een lichtopbrengst van 40 of 200 Lumen. Bovendien hebben afnemers keuze uit een drie-standen- of volledige dimfunctie.” De LED-lichtbron is afgelopen september in de markt geïntroduceerd en de eerste reacties zijn lovend. “We verwachten dan ook veel van de LED-lichtbron, die ieder armatuurontwerp laat stralen.”  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Folkert van der Werf

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details