Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Loxone nodigt jou uit: kom kennis maken met de wereld van huis- en gebouwautomatisering

Loxone nodigt jou uit: kom kennis maken met de wereld van huis- en gebouwautomatisering

Het tijdperk van automatisatie is aangebroken! Vergeet alle schakelaars, drukknoppen, systemen en individuele besturing, het is namelijk tijd voor integratie. Laat je prehistorische lichtknoppen en andere besturingselementen achterwege en ontdek de totaaloplossing van Loxone op vlak van huis- en gebouwautomatisering. Kom kennis maken terwijl je geniet van een heerlijk hapje en drankje. 

Wat is Loxone?  

Loxone is de totaaloplossing op vlak van automatisatie en integratie van gebouwen. We kunnen vrijwel elke ruimte in elke sector aansturen door middel van ons brein, namelijk de Miniserver. Het brein van de installatie kan vergeleken worden met een echt brein waarbij binnenkomende gegevens verwerkt worden om allerlei functionaliteiten automatisch aan te sturen. Deze automatisering van diverse componenten en systemen zorgt voor meer comfort, eenvoud en een veel betere energie-efficiëntie. Door de flexibiliteit van de installatie is het mogelijk om smart homes, commerciële gebouwen en zelfs industriële installaties aan te sturen en te automatiseren met Loxone. Ook degenen met een bestaande woning hebben de kans om te automatiseren door middel van de draadloze Air versie. 

Welke voordelen zijn er aan verbonden? 

Het automatiseren en integreren van huizen en gebouwen brengt veel voordelen met zich mee. Ook vaak op persoonlijk vlak merken we dat mensen na langdurig gebruik hun eigen voordelen ontdekken. Maar algemeen gezien zijn dit de voornaamste:

Energie-efficiëntie

De automatisatie en integratie van de verschillende energiesystemen zorgt voor een hogere energie-efficiëntie waardoor de kost ook zal dalen. Loxone biedt een optimaal energiemanagementsysteem dat automatisch te werk gaat en kan worden gemonitord vanuit de Loxone App. De integratie van deze componenten zorgt voor het beperken van de impact van het capaciteitstarief, de benutting van dynamische energieprijzen en de optimale verdeling van zelfopgewekte energie. Dit alles doet de installatie op volledig zelfstandige basis. 

Betere gebruikservaring

Het huis denkt en functioneert zelfstandig volgens jouw principes en doeleinden. Dit wil zeggen dat alles op automatische basis verloopt maar wanneer je de installatie toch zou willen bedienen, dan kan dit zonder probleem via de Loxone App of via de Loxone drukknopstandaard.

Verhoogde veiligheid

Niet enkel aansturing van verlichting, jaloezieën en energiebeheer behoren tot het takenpakket van Loxone. Ook veiligheid is een onderdeel van onze totaaloplossing. Het automatiseren van gebouwen draagt bij aan de veiligheid op verschillende niveaus. Het slimme systeem verwittigt je bij poging tot inbraak maar ook wanneer er schade is aan het gebouw door bijvoorbeeld brand of waterlekken. Als er een component van Loxone beschadigd geraakt, word je ook op de hoogte gebracht om verdere schade te voorkomen. 

Flexibiliteit in ontwerp

Door de integratie en automatisatie van verschillende systemen en componenten binnen het ontwerp van een gebouw, heb je meer vrijheid over het ontwerpproces. Het hoge flexibiliteitgehalte kan leiden tot innovatieve ideeën en nieuwe concepten betreffende de manier waarop mensen leven in huizen en gebouwen. De visie van Loxone is gericht op de toekomst en de innovatie hiervan. 

Kostenbesparing

Het voordeel van de automatische installatie is dat kosten worden bespaard op verschillende onderdelen van de integratie. De meest voor de hand liggende kost die wordt verlaagd is die van energie, maar ook de onderhoudskosten dalen en je apparaten en systemen gaan langer mee met behulp van Loxone. 

Ben jij architect? 

Rust jouw huis uit met de totaaloplossing van Loxone en leer het systeem op die manier nog beter kennen. Maak gebruik van de speciale korting voor architecten en automatiseer jouw eigen woning! 

Loxone nodigt je graag uit voor een ontmoeting

Kom donderdag 27 april 2023 van 11u00 – 14u00 vrijblijvend kennis maken met Loxone op ons kantoor in Nijlen, België. Ervaar zelf de slimme technologie die Loxone wereldwijd installeert door een bezoek te brengen aan onze demowoning. Onze Loxone Expert is aanwezig om jou mee te nemen in het verhaal van de Loxone totaaloplossing. Lekkere hapjes en drankjes worden uiteraard voorzien! 

Schrijf je snel in via deze link, hopelijk tot dan!  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details