Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Ontdek de gepersonaliseerde deuren
Het volledige productgamma is te zien.

Ontdek de gepersonaliseerde deuren

Harinck opende kort geleden het nieuwe Frager-Forum. Dit is het nieuwe showroomconcept en opleidingscentrum van het bedrijf, dat al meer dan 40 jaar gespecialiseerd is in duurzame, veilige en hoogwaardige voor-, inkom- en buitendeuren in kunststof en aluminium. De showroom staat vol voorbeelden van alle verschillende series.

“We hebben ons oudste gebouw helemaal verbouwd”, begint general manager Franck De Munster. Belgische marktleider Harinck produceert en levert een compleet aanbod Frager deurpanelen. “In de showroom hebben we de Frager Avenue gecreëerd waar de bezoeker allemaal voordeuren tegenkomt. Zo maken we visueel wat we in huis hebben, van traditionele tot hele trendy deuren.” Volgens De Munster is deze diversiteit essentieel. “Vroeger was een beperkt aantal modellen eigenlijk voldoende, omdat gebouwen op elkaar leken. Nu zijn de verschillen in architectuur enorm en mensen willen graag een gepersonaliseerde deur.”

In de nieuwe showroom zijn alle klantgroepen van Harinck van harte welkom. “Consumenten nemen vaak een foto mee van hun woning. Afhankelijk van het type architectuur en de wensen van de klant kunnen wij hen de bijpassende deuren aanraden.” De fysieke showroom biedt volgens De Munster een groot voordeel ten opzichte van een website. “Hier kunnen onze klanten de producten aanraken en meteen technische uitleg krijgen.” 

De showroom is allerminst alleen op de consument gericht. Het grote gebouw heeft ook een grote vergaderruimte. “Raam- en deurconstructeurs komen er langs voor een fabrieksbezoek, kunnen bij ons vergaderen en zien het volledige productengamma. Het is een meerwaarde om te zien hoe een product gemaakt wordt en welke bewerkingen mogelijk zijn. We merken ook dat er veel zin is om na deze coronatijd weer op locatie te zijn.” 

Het nieuwe Frager-Forum.

Informatie delen en opleiden

Naast showroom met vergaderruimte is het Frager-Forum ook een opleidingscentrum. “We tonen de mogelijkheden van ons online bestelsysteem en geven informatie over de unieke en gepatenteerde Magnetude techniek van Frager voor vleugeloverdekkende deuren.” 

Hierbij worden de deurpanelen via een magneetprincipe bevestigd. “We krijgen hier erg veel goede reacties op. Een Nederlandse klant vergeleek het met lampen, want ‘wie koopt er nu nog een gloeilamp als je de ledlamp kent?’ Het nieuwe systeem biedt immers evenveel voordelen. Zo is lijmen niet meer nodig en de Magnetude techniek is daarnaast kostenbesparend, tijdbesparend en esthetisch superieur. De Munster: “We laten technici graag zien hoe wij dit systeem maken en plaatsen. Eén uur praktijkinformatie is hierbij eigenlijk al genoeg.”  

Ook projectontwikkelaars en architecten zijn zeer welkom. “Architecten zijn visueel ingesteld en op zoek naar deuren die passen bij de bouwstijl van een pand. Precies waar wij goed in zijn: deuren die het gepersonaliseerde karakter van een pand benadrukken.” De nieuwe Bauhaus collectie wordt volgens De Munster erg goed ontvangen. Hierbij ligt de focus op minimalistisch design, met de nadruk op gebruiksgemak en efficiëntie. “Daarnaast zijn de technieken voor isolatie sterk verbeterd en kunnen wij oplossingen bieden voor akoestiek en brandveiligheid.”

Een afspraak voor bezoek kan gemaakt worden via info@frager.be  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details