Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
‘Op naar de feestdagen, maar wel zonder stress in de keuken!’
Een groot gerecht in de oven of meerdere gerechtjes tegelijkertijd? Het kan dankzij de CombiSteamer V6000 Grand.

‘Op naar de feestdagen, maar wel zonder stress in de keuken!’

Zwitserse fabrikant van keukenapparatuur maakt het leven ook aan het eind van het jaar flink eenvoudiger

De feestdagen staan weer voor de deur en dan – u raadt het al – slaat de stress vaak toe bij menig keukenprins(es). Welk recept uiteindelijk voor het gezellige feestelijk Kerst-samenzijn gekozen wordt, dat laat V-ZUG uiteraard aan de chefs over. Echter, de Zwitserse fabrikant zorgt wel voor kwalitatieve hoogwaardige keukentoestellen zodat het stressniveau per definitie zal kunnen dalen… En dát is goed nieuws!    

Een goede kop koffie mag niet ontbreken aan het slot van het feestelijke maal.

Het plannen van een etentje, of het nu voor de feestdagen is of niet, vraagt de nodige aandacht en tijd. Een goede planning is dan ook het beste begin van de voorbereidingen. Om maar even een bekend credo te gebruiken: regeren is vooruitzien! De Zwitserse fabrikant V-ZUG ondersteunt daarbij. Weliswaar niet met de keuze van het recept en het kopen van de ingrediënten, maar wel met het ontwikkelen van kwalitatief hoogstaande keukenapparaten waar consumenten blij van worden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de CombiSteamer V6000 Grand combi-stoomoven, het CookTop V6000 FullFlex kookveld en zelfs de CoffeeCenter V6000 koffiemachine.

Meer ovencapaciteit

De nodige werk- en beweegruimte is vanzelfsprekend onontbeerlijk wanneer je aan de slag gaat om een maaltijd te bereiden voor een wat groter gezelschap. Alle ingrediënten moeten een plaatsje krijgen en je hebt ook wat plek nodig om te kunnen werken. Een beperkte capaciteit in de oven is, zeker bij koken voor grotere gezelschappen, ongemakkelijk en tijdrovend. 

Tot zes potten en pannen vinden hun plaatsje op de CookTop V6000 FullFlex. Het verschuiven van potten en pannen onderbreekt het kookproces niet.

Maar daar heeft de Zwitserse fabrikant wat op gevonden met de CombiSteamer V6000 Grand. De naam verklapt het eigenlijk al. Het toestel is een combi-stoomoven én de Grand verraadt dat het gaat om een extra breed toestel. “Het is de enige op de markt in dit formaat”, zegt Maaike Dickx van V-ZUG. Er is dus voldoende plek om grotere gerechten te bereiden. Of verschillende gerechten tegelijkertijd. Enkele handige functies staan klaar. Zo is er de AutoBraad-functie die de omvang en textuur van ieder gerecht detecteert om de juiste bakwijze, duur en temperatuur te bepalen. De PowerSteam zorgt op zijn beurt voor een snelle kooktijd, zonder smaakverlies.

Veel potten en pannen

Meer plek in de oven maar onvoldoende ruimte op de kookplaat? Dat werkt niet handig. Maar geen nood, ook daar weten ze vanuit Zwitserland met hun innovaties wel raad mee. We hebben het over het CookTop V6000 FullFlex kookveld dat werkt zonder vaste hittezones. De tientallen sensoren in de kookplaat zorgen voor dusdanige flexibiliteit dat iedere centimeter van de kookplaat bruikbaar is. Het resultaat: tot maar liefst zes potten of pannen vinden tegelijkertijd een plekje op de kookplaat. Bovendien kan je de potten of pannen steeds verplaatsen zonder het kookproces te onderbreken. De CookTop V6000 FullFlex verplaatst dit simpelweg mee.

Een kopje koffie

Na de hoofdmaaltijd volgt het dessert. Hét moment voor de gasten, en de chef uiteraard, om even tot rust te komen bij een gezellige babbel. Goede koffie mag dan niet ontbreken! De CoffeeCenter V6000 koffiemachine is de partner in crime om dit tot een goed einde te brengen. Een ingebouwde melkschuimer laat toe iedere gewenste koffievariant te zetten met daarbij volledige controle over de sterkte en hoeveelheid. Komen je gasten daardoor nog vaker langs? Prima. Bewaar dan tot wel zes koffieprofielen met instellingen in de koffiemachine. Hoe? Door één druk op de knop.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details