Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Ovum & Nidum present: Asperge de Bienvenue

Ovum & Nidum present: Asperge de Bienvenue

Inspirerende en culinaire opening van het aspergeseizoen

Op vrijdag 14 april wordt op unieke wijze het aspergeseizoen geopend door Nidum en restaurant Ovum. Op deze avond vindt een bijzondere samenwerking plaats met de ambassadeur van de asperge: chef-kok René Brienen (Brienen aan de Maas*).

Culinaire en inspirerende tour

Asperge de Bienvenue is een exclusief event dat in het teken staat van genieten en ontmoeten. De avond start met een inspirerende en culinaire tour door Nidum, het house of inspiration. Onder het genot van culinaire amuses ervaart men de beleving van het inspiratiecentrum en wordt er kennis gemaakt met de verschillende shops en showrooms. 

Copyright: Ferry Vloet

Unieke avond met sterrenkok René Brienen

Na deze introductie met Nidum wordt het aspergemenu geserveerd in restaurant Ovum. Het viergangendiner is samengesteld door Ovum’s chef-kok Sebastiaan Follong en special guest René Brienen. De hoofdrol van dit menu is weggelegd voor de asperge. Terwijl er wordt genoten van het witte goud wordt de avond aangevuld met divers entertainment, waaronder live muziek en een presentatie van Micky Hoogendijk. De kunstenares exposeert diverse werken in Nidum, waaronder haar fotografische kunst en bronzen beelden.

House of inspiration

De locatie van Asperge de Bienvenue is het monumentale Arsenaal, waar sinds eind 2021 het inspiratiecentrum Nidum is geopend. Op deze bijzondere locatie komen diverse partners samen op het gebied van design, lifestyle, interieur en kunst.

Het inpandige restaurant Ovum is sinds augustus 2021 geopend en staat onder leiding van Sebastiaan Follong (winnaar NK Jonge Koks 2020). Ovum heeft sinds de opening al twee keer een vermelding in de Lekker500 mogen ontvangen en staat ook sinds 2022 in de culinaire lijst van Gault & Millau met 14 punten.

De kosten voor het bijwonen van deze unieke avond bedragen 225 euro per persoon. Om deze inspirerende en culinaire avond in Grave te ervaren kan men reserveren via [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details