Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Shaw Contract breidt zijn Nordic LVT-collectie uit met een nieuw 2,5 mm gamma

Shaw Contract breidt zijn Nordic LVT-collectie uit met een nieuw 2,5 mm gamma

Shaw Contract, de toonaangevende fabrikant van vloerbekleding voor commerciële toepassingen, kondigt met trots de uitbreiding aan van zijn Nordic Luxury Vinyl Tile (LVT) collectie met de introductie van een 2,5 mm serie. Deze toevoeging versterkt Shaw Contracts toewijding aan het leveren van veelzijdige en elegante vloerbekledingen voor verschillende commerciële omgevingen.

De Nordic LVT-collectie staat bekend om de naadloze combinatie van commerciële duurzaamheid en de tijdloze charme van Scandinavisch design. Met tien verfijnde houttinten, geïnspireerd door de rustgevende Scandinavische stijl, biedt deze collectie eindeloze ontwerpmogelijkheden. De minimalistische, warme en uitnodigende esthetiek van Scandinavisch design, die gekenmerkt wordt door functionaliteit, eenvoud en natuurlijke elementen, won wereldwijd aan populariteit vanwege haar blijvende schoonheid.

Zowel de Nordic 2,5 mm als het 5 mm LVT-gamma hebben een verbluffende reeks houtmotieven die de serene allure van het Scandinavische landschap oproepen. De ExoGuard+® afwerking van Shaw Contract garandeert krasbestendigheid en eenvoudig onderhoud, waardoor de Nordic-collectie ideaal is voor intensief gebruikte commerciële omgevingen, zoals werkplekken, onderwijsinstellingen, winkels en meergezinswoningen.

De Nordic LVT in 2,5 mm is een kosteneffectieve, volledig gelijmde oplossing die perfect geschikt is voor grote commerciële projecten, terwijl de 5 mm optie een los te leggen oplossing biedt die gemakkelijk te installeren is in kleinere ruimtes en naadloos integreert met tapijttegels voor een samenhangende overgang. Beide opties zijn verkrijgbaar in planken van 18 x 122 cm en bieden diverse installatiemogelijkheden, zoals verspringen, visgraat, ashlar en baksteen, om te voldoen aan de ontwerpvereisten van elke ruimte. Bovendien is de Nordic LVT-collectie van Shaw Contract Indoor Air Comfort Gold gecertificeerd. Dit garandeert een lage uitstoot en draagt bij aan een gezond binnenklimaat. Deze certificering sluit aan bij Shaw Contracts streven om producten van hoge kwaliteit te leveren die het welzijn van de bewoners vooropstellen.

Voorraadprogramma UK

De Nordic LVT-collectie maakt nu deel uit van het In Stock UK-programma van Shaw Contract, dat ontworpen is om vloerbekledingsprojecten voor aannemers en facility managers te vereenvoudigen en te versnellen. Klanten kunnen kiezen uit een zorgvuldig samengestelde reeks hoogwaardige vloerbekledingen, met als bijkomend voordeel dat de producten na ontvangst 24 uur per dag worden verzonden*.

Gezonde omgeving

Als onderdeel van Shaw Contracts voortdurende inzet voor de gezondheid van materialen bezit de Nordic LVT-collectie het Floorscore®-certificaat voor lage VOS en is ze geformuleerd zonder orthoftalaten. Deze collectie voldoet aan de hoogste Eurofins-normen voor lage productemissies, zoals blijkt uit de Indoor Air Comfort Gold-certificering. Dezelfde toewijding aan de kwaliteit van de binnenlucht geldt voor alle tapijttegels van Shaw Contract die gemaakt zijn in het Verenigd Koninkrijk.

De Nordic LVT-collectie is te bezichtigen in de showroom van Shaw Contract in Vaartweg 10, Oosterhout.

Surf voor meer informatie over Shaw Contract en de Nordic LVT-collectie naar www.shawcontract.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details