Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
‘Simplicity is our key to Performance’
Tullingh & Partners engineert, levert en monteert een uitgebreid gamma metalen gevels en daken. Van simpele panelen tot luxe gevelcassettes.

‘Simplicity is our key to Performance’

Van het parkeer- en tuindak van de Markt van Matena in Papendrecht en de staalplaat-betonvloer optopping voor Dedato architecten uit Amsterdam tot en met de vloeren, dak en gevel van Hartman Shipping in Urk: Tullingh & Partners is gespecialiseerd in geïsoleerde OP-deck® bekistingsystemen voor betonvloeren, staalplaat-betonvloeren en metalen dak- en gevelsystemen.

“Wij verzorgen de bouwkundige engineering, materiaallevering en realisatie van bouwgerelateerde projecten in de woningbouw, utiliteit en industrie”, vertelt Charles van Oldenbarneveld van Tullingh & Partners. “Bovendien nemen we graag het complete bouwmanagement voor onze rekening, waarbij we de diverse partijen aansturen, tekeningen controleren en planning en budget bewaken. Met andere woorden: in samenwerking met onze bouwpartners zorgen wij dat elk project tot een succes wordt gebracht.”

“We verdiepen ons in de complexiteit van een project en vertalen dit naar praktische, eenduidige oplossingen. Ongeacht of de projectvraag een OP-deck® bekistingsysteem, staalplaat-betonvloer, metalen dak- en gevelsysteem of een combinatie betreft: ieder project start steevast met de engineering. Daarbij houden we nadrukkelijk rekening met de gebouwtechnische wensen en eisen van onze opdrachtgever én de regels uit het Bouwbesluit. Denk hierbij aan de brandveiligheid, constructieve veiligheid, gewenste isolatiewaarden, et cetera. Vervolgens volgt het offertetraject, waarna we de engineering verder uitwerken voor de productie, levering en montage. We worden veelal gevraagd door aannemerspartijen. Bovendien werken we regelmatig samen met projectontwikkelaars en architecten, voor wie we het esthetische ontwerp graag omzetten naar een maakbaar gebouw. Niet voor niets is onze slogan: ‘Simplicity is our key to Performance’.”

Anno 2020 gooien de staalplaat-betonvloeren van Tullingh & Partners zeer hoge ogen in transformatie-, renovatie-, nieuwbouw- en uitbreidingsprojecten.

Anno 2020 gooien onder meer de staalplaat-betonvloeren zeer hoge ogen. Hierbij vormt de geprofileerde staalplaat de verloren bekisting en (deels) buigwapening. Door extra wapening toe te passen, kan een vrijdragende vloer met hoge brandwerendheid gerealiseerd worden. 

“De staalplaat-betonvloeren onderscheiden zich door een minimaal gebruik van beton, een relatief laag eigen gewicht, hoge toelaatbare belastingen en een optimale samenwerking met de onderliggende staalconstructie”, vertelt Van Oldenbarneveld. “Dit maakt de vloeren zeer geschikt voor bijvoorbeeld transformatie-, renovatie-, nieuwbouw- en uitbreidingsprojecten. Denk bijvoorbeeld aan de bouw van (meerlaagse) parkeergarages, maar ook aan het optoppen van gebouwen.” 

Ook engineert, levert en monteert Tullingh & Partners een uitgebreid gamma metalen gevels en daken. Van simpele panelen tot luxe gevelcassettes zowel in de industriële als utiliteitsbouw. “We zijn bekend met de meeste systemen en werken nauw samen met leveranciers en producenten, zodat we voor ieder project het beste product kunnen selecteren.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details