Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Soundblox Carbstone akoestische bouwblokken en Soundless Green Wall

Soundblox Carbstone akoestische bouwblokken en Soundless Green Wall

Nu te zien op Material District in Utrecht 6 – 8 Maart

Soundless Acoustics nodigt je uit op de Material District Exhibition in Utrecht op  6, 7 en 8 Maart op voor een Look & Feel van de nieuwste innovaties op het gebied van duurzame akoestische oplossingen.  Ervaar de impact van een prettige ruimteakoestiek op stand nr.  E26 en download hier je gratis ticket!

Soundblox akoestische bouwblokken 100% Circulair, Cement-vrij en CO2 negatief!

Soundblox worden nu geproduceerd met een  nieuwe revolutionaire technologie én een nieuw materiaal, althans een nieuwe toepassing voor een materiaal waarvoor een nieuwe toepassing is bedacht. Het betreft een  restmateriaal uit de staal industrie dat tot nu toe geen industrieel nut meer had waarmee nu  bouwblokken kunnen worden geproduceerd  met nagenoeg dezelfde (constructieve) eigenschappen als beton.

Aangezien cement verantwoordelijk is voor 10% van de mondiale CO2 uitstoot, wil Soundless Acoustics met deze nieuwe innovatie bijdragen aan de klimaattransitie waarbij cementvrij produceren uiteindelijk de norm wordt. 

Soundless Green Wall

Haal de natuur binnen

De belangstelling voor “groen” in de ruimte, neemt steeds meer toe. Ook wordt de binnenakoestiek (gelukkig) steeds belangrijker om in ruimtes een prettige beleving te realiseren en gezondheid en welzijn te bevorderen. Een groene wand zorgt voor een prettige associatie met het  product dat in die ruimte wordt aangeboden en een positieve invloed hebben op de manier waarop de ruimte wordt ervaren. 

Soundless Acoustics heeft voegt deze elementen samen  tot een natuurlijke oplossing om om met een groene wand de ruimteakoestiek te optimaliseren met een hoge prestatie akoestische en volledig onderhoudsvrije  moswand waarmee een aw van 1,0 kan worden gehaald ( 100% geluidabsorptie)

Haal de natuur binnen

Deze 100% natuurlijke mos Onze  mos is niet alleen “groen”van kleur en daarmee een gevoel van rust en natuur creëert maar is ook “groen”omdat het een  natuurlijk en biologisch afbreekbaar product is. Bijkomend positief effect is ook de groene natuurlijke kleur van mos die rust uitstraalt en bijdraagt aan een aangename ruimte beleving. Verder is het hele paneel opgebouwd uit natuurlijke en of gerecyclde materialen en is in die zin dus ook “groen”!

Onze panelen met 100% natuurlijke mos zijn handgemaakt en dus is elk paneel volledig uniek. Met deze panelen kan een volledig naadloze wand worden gerealiseerd. Behalve een naadloze wand, kunnen  panelen in elke gewenste vorm en afmeting worden geleverd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details