Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Ambachtelijke verlichting, met de hand vervaardigd
Maatwerk hek met maatwerk verlichting.

Ambachtelijke verlichting, met de hand vervaardigd

“Elke armatuur is uniek”, benadrukt Jack Schepers, die samen met Robert Zandink en Robert Bouwhuis aan het roer staat van de Twentse onderneming. “Bovendien biedt de ambachtelijke productie mogelijkheden voor maatwerk.”

Allure Verlichting is een fabrikant en specialist in horecaverlichting, sfeerverlichting, binnen- en buitenverlichting en evenementenverlichting. Alle armaturen worden vervaardigd in de fabriek in Wierden en bijna altijd in eigen beheer. Naast de originele Allure verlichtingsarmaturen omvat het assortiment verlichting van diverse vooruitstrevende merkten. 

Allure Verlichting is ook hét adres voor straat- en tuinverlichting.

“Zo zijn wij agent van het Spaanse merk Faro, met een breed assortiment sfeerverlichting, binnen- en buitenverlichting”, aldus Schepers. “Wij ondersteunen architecten en designers graag om de best passende verlichting voor hun projecten te selecteren. Bovendien ondersteunen wij graag met een lichtplan op maat. We beschikken over een uitgebreide productcatalogus. Daarnaast is maatwerk altijd mogelijk, in vorm, materiaal, afmeting en kleur. Waar een ander stopt, gaan wij verder. De afgelopen jaren heeft deze dienstverlening al tot diverse mooie projecten geleid.”

Als voorbeeld noemt Schepers een enorme kroonluchter voor de Efteling in Kaatsheuvel, van maar liefst 6 meter hoog en met 18.000 steentjes. “Ook hebben we vakantiepark Hof van Salland in Hellendoorn van binnen- en buitenverlichting voorzien. Voor de abri’s van Metrolijn E (Randstadrail) in Zoetermeer hebben we speciale, robuuste plafonnières gerealiseerd en ook op Rotterdam The Hague Airport kun je onze armaturen bekijken.” Alle armaturen van Allure Verlichting worden geleverd door de bekende verlichtingsgroothandels.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details