Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
De zon laat zich niet sturen, maar wel managen
WAREMA Easy Zip windveste screens.

De zon laat zich niet sturen, maar wel managen

Het bedrijf weet als geen ander wat de architect wil. WAREMA stelt namelijk net als de architect hoge eisen aan kwaliteit en esthetica. Daarom biedt WAREMA hoogwaardige zonweringsoplossingen, die zowel esthetisch als functioneel zijn. Daarbij worden belangrijke aspecten verenigd, zaken als lichtsturing en energiemanagement. Voor de gevel, het terras, of binnenshuis, in nieuwbouw of renovatie: zonlichtmanagement is afgestemd op de architectuur.    

De zonlicht manager

Om de ideeën van de architect optimaal te kunnen verwezenlijken werkt WAREMA graag samen vanaf de planning van een project. Met uitgebreide documentatie en goede online-tools biedt het bedrijf de benodigde assistentie, in elke fase van het proces. In het speciaal voor de architect ingerichte architectenportaal op de website treft u de laatste wetenswaardigheden aan rondom het thema zonwering, alsmede informatie die hulp biedt bij zonweringsvraagstukken. Zo wordt het voor de architect makkelijker een project te realiseren waarbij zonwering een rol speelt. Het is de moeite waard om het brede spectrum aan plannings- en adviesdiensten te leren kennen. Samen met WAREMA komt de architect tot de meest ideale zonweringsoplossingen voor het project!

WAREMA buitenjaloezieën sieren de gevel en zijn bijzonder functioneel.

Handige tools

U kunt handige tools downloaden die het werk lichter maken. Zo kan er gebruik gemaakt worden van de zonweringsplanner wanneer er CAD-details benodigd zijn. Ook kunnen er snel 3D-modellen gesimuleerd worden aan het gebouw van uw klant, met de App WAREMA DESIGNER. Wanneer extra technische documentatie, stof- en lamellenmonsters, of gebouwencollecties benodigd zijn, dan kunnen deze snel worden toegezonden. Ook voor bestekteksten en BIM-gegevens kunt u terecht op www.warema.com/architects 

Bouwfysica tot in detail

U heeft informatie nodig over warmte-isolatie in de zomer, gegevens uit de stralingsfysica of gebouwencertificeringen? Helemaal geen probleem! Maak gebruik van de bouwfysische details, die WAREMA voor u verzameld heeft en als download aanbiedt op het architectendeel van de website. Daar ervaart u ook meer over de systeemprincipes en krijgt u productaanbevelingen voor gevels met bijzondere eisen. Laat u verrassen door de mogelijkheden.

Duurzaam wonen, werken en leren wordt bevorderd door gebruik te maken van de kracht van de zon. Door de schadelijke en hinderlijke invloeden van zonlicht te voorkomen, maar door slim zonlichtmanagement de goede eigenschappen over te houden, ontstaat er een aangenaam binnenklimaat, op geheel natuurlijke wijze. Dat bespaart in de zomer veel energie omdat er minder geforceerde koeling nodig is, in de winter kan de warmte van het zonlicht dat gereguleerd binnenkomt bijdragen aan minder stookkosten. Geautomatiseerde zonwering helpt daar nog eens extra bij, door alles voor de gebruiker op een zo optimaal mogelijke manier te regelen.

Perfecte regulering van daglichttoetreding met WAREMA buitenjaloezieën.

Naast woningbouw heeft Warema in de projectenmarkt zijn sporen verdiend.

Belangrijke pijlers zijn: kwaliteit in product, processen en mensen, betrouwbaarheid en service. Kijk gerust eens op de site voor een stuk inspiratie!     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details