Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Veel duurzame en energie-efficiënte oplossingen
Evolve 2 is een kwalitatieve LED-straler voor professioneel gebruik.

Veel duurzame en energie-efficiënte oplossingen

Een zo breed mogelijk verlichtingsaanbod voor professionele toepassingen

Na de vorige editie van Future Lighting schreef Integratech zich meteen in om ook in 2023 op de beurs te staan. In Gorinchem toont de verlichtingsspecialist onder andere het nieuwe armatuur Evolve 2. Zeno Lintermans, salesmanager Nederland: “Wij hopen dat nog meer professionele lichtgebruikers hier kennismaken met onze duurzame en energie-efficiënte oplossingen.”

Het van oorsprong Belgische Integratech is in het thuisland inmiddels uitgegroeid tot een speler van belang binnen de functionele verlichting. Volgens Zeno richt het verlichtingsbedrijf zich sinds enkele jaren steeds sterker op de Nederlandse markt. “We merkten tijdens de vorige editie al dat onze naamsbekendheid toeneemt en dat is een goede zaak! Daarnaast stijgt de vraag naar onze producten. Daarom heb ik er twee collega’s bij gekregen. Het westen, noorden en zuiden hebben nu elk een eigen accountmanager. Zij zullen natuurlijk op Future Lighting aanwezig zijn.”

Integratech op de vorige editie van Future Lighting.

Veel voor weinig met Bright paneel

Integratech richt zich met zijn producten op de utiliteit en de industrie. “Ledpanelen spelen hierbij een grote rol. Zo is ons Bright paneel erg gewild in Nederland. Het paneel heeft een ongecompliceerde constructie, een smal frame en kan mooi worden verwerkt. Het armatuur is gunstig geprijsd, maar van hoogwaardige kwaliteit. Dit sluit helemaal aan op de pijlers van ons bedrijf: installatiegemak, de beste prijs-/kwaliteit verhouding en uitstekende service.” 

Op het Bright paneel geeft Integratech, net als op het leeuwendeel van het assortiment, vijf jaar garantie.  

Nederlandse lichtspecialisten ontdekken naast de ledpanelen nu ook steeds vaker de ledstrips en waterdichte armaturen van Integratech. Deze bredere interesse komt, zo stelt Zeno, onder meer door het innoverende karakter van het bedrijf. “We zijn altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen. Zo hebben we de populaire Evolve floodlight vernieuwd. Deze Evolve 2 wordt erg goed ontvangen. Het is een kwalitatieve LED-straler voor professioneel gebruik en een model dat bestendig is tegen de weersomstandigheden, waaronder zilte lucht. De Evolve 2 heeft een L90 waarde (L90B60) en dus een lange levensduur. Daarnaast is het armatuur nu uitgerust met een interne aansluitbox. Deze komt het installatiegemak ten goede.”

Wat mag de klant nog meer van Integratech verwachten? “De professionele lichtgebruiker kan ook bij ons terecht voor noodunits met DALI en Autotest. Daarnaast is smart lighting voor ons een belangrijk thema. In de nabije toekomst zal dit steeds nadrukkelijker aanwezig zijn binnen ons assortiment. Dankzij ons professionele technische team, kunnen we onze klanten nu nog beter begeleiden in de keuze voor de juiste producten. Al met al willen wij een zo breed mogelijk verlichtingsaanbod leveren voor professionele toepassingen. Daarnaast bieden we uitgebreide service, soms telefonisch, en zo nodig ter plaatse.” 

Op Future Lighting wil Integratech opnieuw uitpakken. “Tijdens de vorige editie hadden wij de hoogste stand waardoor de bezoeker ons goed konden herkennen. Dit jaar willen we weer iets unieks doen. Wat dat is, zeggen we nu nog even niet. Dat moet men maar komen bekijken in Gorinchem!”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details